20130814

Niekedy tak premýšľam a dávam si otázku " je dobré si všetko plánovať?" . Všetko čo som plánoval sa istým spôsobom pokazilo .Ani neviem prečo veď som supr plánovač . Bohužiaľ sa to pokašlalo .Ale beriem to tak že  asi sa to všetko čo sa mne/nám deje proste má stať a je to vpísané v našich osudoch . A možno je to len moja pokazená karma :D( i´m a bad bitch , i´m a cunt ) Preto už neplánujem v podstate nič . Chodím na spontánne akcie , žijem spontánnym životom a bavím sa , prežívam . Baví ma len tak posedávať vonku , počúvať hudbienku , byť s priateľmi a nestarať sa o nič . Proste nič neriešiť len užívať . Veď a o tom e to leto . V podstate onedlho končí a mne a teda asi aj nám všetkým začnú isté povinnosti . Niekomu v škole a niekomu v práci . Mňa bohužiaľ /zaplačte nadomnou/ čakajú tie pracovné . 
Tak si užívajte kým môžte a veď rád by som sa a stretol s vami ak to niekto ešte sleduje . 

shirt - second hand
shorts - DIY 
cap - Vans 
sunglasses , bracelet - ???

3 komentáre:

  1. spontánne akcie sú najlepšie :) a tričko super, to fakt zo sekáča ? ja tam nikdy nič také neviem nájsť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež súhlasím, že spontánne akcie sú najlepšie a taktiež už som dávno prestala plánovať nejaké veci .. Už ma to nebaví, pretože väčšinou sa to i tak dokašle no .. Nehovorím,že plánovanie nie je dobré, ale niektoré veci proste sa musia nechať plynúť :)

    A s tou robotou Ti to teda nezávidím :D Ja mám síce ešte školu, ale ten gympel ma (a nielen mňa) raz zabije T.T Tak good luck no ^^~

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som mala toto leto celé veľmi spontánne. asi mi ani nič iné nezostávalo, prišla som sama do usa, nemala som absolúne nikoho, tak som začala žiť, stretávať nových ľudí, chodiť všade kam sa len dalo. užívať si. a teraz mi je trochu zvláštne, znovu prísť na slovensko. myslím, že som sa veľmi zmenila. som strašne zvedavá, či budem svoj život po tomto lete žiť inak alebo zapadnem do starých koľají. to druhé nechcem.
    inak super vyzeráš, košeľa nemá chybu. :)

    OdpovedaťOdstrániť